‘You can’t stop the waves, but you can learn to surf’

Na een 25 jaar lange loopbaan in directiefuncties in multinationals,  heb ik in 2011 een career switch gemaakt.

Ik ben Incrementis gestart: een internationaal georiënteerde consultancy op het gebied  van leiderschapsontwikkeling. Mijn passie is om executives te laten ervaren dat je veel meer kunt bereiken voor alle stakP1030883-4eholders met minder inspanning. Ik zie zo veel executives worstelen met keuzes rond werk, veranderingstrajecten, prestaties en zie de frustraties oplopen. Dat kan anders. In mijn benadering ga ik ervan uit dat alle uitdagingen die op je weg komen een doel hebben. Pak die uitdagingen aan en ontwikkel je naar een volgend niveau. Werk is dan niet alleen leuker, de resultaten die je boekt zijn blijvend! “You can’t stop the waves, but you can learn to surf”. Ik ben een strateeg, conceptueel sterk én heb hands-on ervaring in een internationale omgeving. “Je bent iemand die over de horizon heen kan kijken” wordt er weleens tegen mij gezegd.  Ik enthousiasmeer, inspireer en krijg mensen in beweging. Door mijn langjarige internationale ervaring in board en directiefuncties  snap ik de wereld van mijn opdrachtgevers goed.

Ik ben bedrijfseconoom (Erasmus Universiteit Rotterdam), heb een master Management Consultancy (VU Amsterdam)  behaald. Naast diverse programma’s bij IMD, Insead heb ik coaching en team- en organisatieontwikkelings opleidingen gevolgd bij de Oxford School of Coaching and Mentoring (OCM, Oxfordshire, United Kingdom), Ashridge Business School (Berkhamsted United Kingdom) en de TA Academie (Soesterberg) en Plata Opleidingen (Leiden).

Ik  ben gecertificeerd voor de Jungian Type Index (MBTI) en lid van de Type Association Benelux en de European Association for Psychological Type en werk samen met Leader OnBoarding Inc.