incrementis

Executive Career Switch

Gedwongen of Gekozen?

Snel een nieuwe baan, weg uit die onzekerheid. Dat hoef je niet alleen te doen. Maak gebruik van mijn jarenlange ervaring als executive en adviseur. Ik weet precies waar jij doorheen gaat. Op basis van mijn ervaring heb ik de Merkmethode® ontwikkeld die je laat ontdekken hoe jij jouw talenten, ervaring en wijsheid kunt verzilveren in de arbeidsmarkt. Netwerken, een scherp aanbod formuleren, jouw ‘pitch’ laten landen bij de juiste beslissers. De hobbel om ‘jezelf te verkopen’ succesvol achter je laten. Energie, drive, en zelfvertrouwen houden wanneer het moeilijk gaat. Die job die komt!

Zelf gekozen? 

Minder stress, je wilt niet meer op dezelfde manier doorgaan met werk.  De energie om te presteren loopt weg. Het is tijd voor andere keuzes. Mijn ervaring is dat het altijd over meer dan alleen werk gaat. Door naar het totaal te kijken kan je keuzes maken die ‘kloppen’. Misschien is een klein zetje wel genoeg. Misschien heb je meer nodig. Het kan allemaal.

Ik concentreer me op het begeleiden van 45+ ers die op executive posities zitten en die nu echt wat anders willen.

Een scan van jouw mogelijkheden? 

Wil  je eens vrijblijvend een scan maken van jouw opties en tegelijkertijd ervaren hoe ik werk?  Een afspraak levert je in elk geval drie zinvolle adviezen op.

Stuur een email en we maken een afspraak voor een Persoonlijke Merk Scan.

De executive career switch activiteiten heb ik gebundeld in  executivecareerswitch.com onderdeel van Incrementis.

logo website


Als je denkt dat je er bent, ben je er geweest“  Aalt Aalten.